2024. 07. 12.
időjárás

Kiírta az idei, nyári táborok tartását célzó, illetve a civil és egyházi támogatási pályázatokat az I. kerületi önkormányzat népjóléti, oktatási, kulturális és sportbizottsága. A civil pályázat keretösszege 25 millió forint, egy pályázó legfeljebb 3 millió forintos támogatásban részesülhet.

Az egyházak 20 millió forintos keretösszegre pályázatnak, a támogatás maximuma szintén egyenként 3 millió forint lehet. Az általános iskolásoknak nyári tábort szervezők számára egy 10 millió forintos pályázati keretösszeg áll rendelkezésre, pályázónként legfeljebb 2 millió forintos támogatással.

A pályázatokat az önkormányzat honlapján április 10-én teszik közzé, a jelentkezési feltételekről és kiírásokról is ott lehet tájékozódni, illetve a 06-1-458-3085-ös telefonszámon lehet további felvilágosítást kérni.

A pályázatokat április 26-án éjfélig lehet benyújtani, kizárólag elektronikus formában, az alábbi email-címeken: civil.palyazat@budavar.hu, egyhazi.palyazat@budavar.hu, valamint nyari.tabor@budavar.hu. A pályázatokat május végéig bírálják el.

Fotó: Pixabay

bannerhely

Kapcsolódó cikkek

© minden jog fenntartva - várnegyed magazin 2024